miercuri, 30 decembrie 2009

Cartea prieteniei

Nathalie este plecata pentru 3 ani la Abou Dhabi impreuna cu familia. Despartirea de tara, de rude si de prieteni este foarte grea pentru ea. Pana si dorul de atelierul unde creaza atatea frumuseti o intristeaza foarte tare.
La propunerea lui Annie, prietenele ei din Franta si din toata lumea s-au hotarat sa-i transmita un semn de prietenie si de afectiune: o carte a prieteniei. Paginile cartii sunt mici quilturi, facute de fiecare, prin care si-au transmis gandurile si incurajarile. Annie le-a legat si i le-a trimis de Craciun impreuna cu un morman de batiste care se pare ca nu i-au ajuns lui Nath, sa-i stearga toate lacrimile de emotie.
Pagina mea a fost acesta

Am incercat sa-i trimit un pic din "racoarea" iernii din Romania si putin din caldura sufleteasca pe care o inspira o casuta romanesca, stiu ca-i place foarte mult.
Paginile peticelelor au alcatuit o carte aparte care s-a alaturat celorlalte si care sunt atat de frumos prezentate in acest blog "Si toutes les femmes" , impreuna cu cateva cuvinte emotionante pentru fiecare din partea lui Nathalie.
Se pot vedea si pe blogul nostru comun impreuna cu cateva randuri scrise de Smaranda.
Imi plac foarte mult astfel de gesturi si cred ca este foarte emotionant pentru cea care le primeste, sper sa-i prinda bine si sa-i aline despartirea.

2 comentarii:

Manuela spunea...

Draga mea, ce gest minunat - la fel de minunat ca si surpriza pe care mi-au facut-o mie.
Ce suflet deosebit - ce mult ma bucur, ca internetul ne-a adus impreuna.

Und an nou fericit tie sie celor dragi, noroc, sanatate si bucurie

cu drag ♥ Manuela

marisa spunea...

Buon 2010 anche a te.Ciao
Marisa