joi, 16 iunie 2011

Aigu'illes en Luberon 2011

Expozitiile si concursul de anul acesta, organizate a 2-a oara la Luberon, au luat sfarsit. Pe situl evenimentului nu au aparut inca fotografiile dar am primit cateva de la Smaranda care s-a gandit la mine si a avut grija sa-mi pozeze lucrarile pe care le-am trimis acolo.
Din pacate din anumite motive personale nu am participat la concurs dar am trimis un quilt cu tema CD Jurnal, tema propusa pe grupul Circle Design-Cd Histoires

Si cateva lucrari cu teme propuse pe grupul FATMM
Papusa Semoa




Am participat la quiltul pentru Rosy "Rosy Quilt" cu un mic careu. Iata-l (cel de sus) alaturi de cel al Smarandei

Mai multe fotografii se pot vedea aici, pe blogul Smarandei unde este si minunatul ei quilt "Korak"cu care a participat la concursul "Les fils du vent, les enfants du voyage".
Multumesc Smaranda pentru fotografii et merci Nathalie et Rosy pour pour vos efforts d'organiser cet événement et l'occasion que vous m'avez donné pour exposer.

3 comentarii:

Fifi spunea...

e minunat quiltul cu tema CD Jurnal!!! excelent!!! pacat ca nu ai timp sa lucrezi mai mult...ai face niste lucruri speciale.

Alexandra spunea...

Felicitari pentru participare! As fi vrut sa pui o poza mai mare a quiltului tau, este cu totul special!A fost o editie frumoasa, m-au incantat pozele de pe blogul Smarandei sii imi pare rau ca nu ai putut sa mergi si tu acolo! Va doresc numai bine!!! Sanda

lili.constanta spunea...

Quiltul CD Jurnal mi-a atras atentia dinainte de a sti cine este autorul! :)) Felicitari Peticel!:) Mi-a placut foarte mult! Peste 2 ani nu mai ratam Luberonul! Ce zici?!:))