joi, 16 iulie 2009

La targ

Sambata am fost si eu la targ.Kihi-kiha au organizat a 2a editie la Carturesti. Cum prima data nu am putut sa merg, acum m-am straduit sa nu mai ratez invitatia.
Expozantii si-au amenajat standurile afara, in gradina din spate iar inauntru au fost demonstratiile. Au fost foarte interesante, cei mici ieseu cu niste lucrari facute de ei care mi-au placut foarte mult. Regret ca nu am facut poze...ca de obicei!!
Gentutele mele aratau dragut expuse pe "instalatia"conceputa de mine, din sarma de rufe verde cu galben de pe balcon...he...he...s-a potrivit perfect pe post de pom!

Foarte admirat a fost quiltul meu "Punguta cu 2 bani" pe care l-am facut pentru expozitia cu tema "cifre si litere" organizata anul trecut de artista Edith Raymond, din Franta.
L-am expus doar, acum face parte din seria quilt jurnal, de care nu vreau sa ma despart.
Dupa amiaza a inceput furtuna si ploaia asa ca repede, repede impreuna cu Sabina am strans tot si am plecat. Nu cred ca au mai ramas multi, pacat, erau lucruri tare frumoase pentru copii.

6 comentarii:

katafolt spunea...

Superd stand ti-ai facut si rochia ta e de vis :-)

Alexandra spunea...

Foarte frumos a fost, pacat ca mai tarziu a inceput sa ploua.
Pornind de la Punguta cu doi bani, ai putea sa faci niste carti textile pentru cei mici. E o idee care-mi place mult, iar tu lucrezi asa frumos...

Ela spunea...

Se vad lucruri frumoase pe masuta ta! Pacat ca a plouat !

Sanda spunea...

Ce lucrari FRUMOASE are Sabina! Sunt incantata si uimita, extraordinar! Felicitari si keep up the good work! O sa ajunga departe!
Cu drag,Sanda

Missy spunea...

si j'ai tout compris, tu exposais tes ouvrages.
en tout cas je te trouve ravissante sous ton parasol ... dommage que tu sois si loin, je serai venue !

bises

Manuela spunea...

Elena draga, ce stand frumos si ce rochie draguta ... ce ma bucur sa te vad!
Te pup
Manuela

P. S. In anii mei din Romania nici nu te puteai gandi la asa un targ, ce bine imi pare ca ai posibilitatea sa arati lucrurile tale frumoase intregii lumi :-)