miercuri, 17 august 2011

Degetare

De Ziua Marinei la Constanta a avut loc in Piata Ovidiu un targ de antichitati. Am ajuns intamplator si fara aparatul de fotografiat asa ca am ratat ocazia de a fotografia niste degetare din secolul 18, din argint filigranat. De ce nu le-am cumparat?He...he...erau prea scumpe! Asa ca am cumparat unul mai ieftin dar destul de interesant. Este foarte mic, nu-mi incape nici pe degetul mic si ma intreb pentru cine a fost creat? Poate pentru copii...nu stiu...
Si am mai gasit un portmoneu din piele cu o inchizatoare foarte draguta si vintage. Portmoneul este degradat dar il voi folosi candva la o compozitie mixed-media.
Si inca 3 degetare. Primul din stanga l-am cumparat de la Brasov, de la un magazin de antichitati, cel din mijloc este din Turcia si mi l-a facut cadou Simona, colega de serviciu a Sabinei iar cel de-al treilea este din Brighton (Anglia) si l-am primit de la Andra,prietena Sabinei.
Este foarte placut cand persoane care calatoresc se gandesc la mine si-mi aduc cate un degetar pentru colectie. Cred ca in curand va trebui sa schimb cutia cu una mai mare.
Multumesc tuturor!

3 comentarii:

Smaranda spunea...

Poti folosi închietoarea de la portofel la unul nou facut de tine!!!

Alexandra spunea...

2 degetare din colectia ta sunt inca la mine :-)

QUILTONLINE spunea...

Este atat de bine cand ai prieteni care se gandesc la tine..
Frumoasa colectie ai.