luni, 5 octombrie 2009

Vopseli

Intrun weekend ploios si mohorat, fara chef sa cos ceva, m-am hotarat sa vopsesc niste materiale. Cumparasem mai demult un kit, aproape ca uitasem de el si m-am bucurat cand am vazut ca erau vopsele de la Jacquard. Contine 3 culori de baza, fiecare in flaconul ei, unde se poate dilua si unul gol in care se pot face amestecuri.
Cu rosu, albastru, galben si verde din amestec m-am apucat de treaba. Kitul contine soda pentru pregatirea panzelor, manusi pentru protejarea mainilor si urmarind instructiunile iata ce-am obtinut:



Fotografiile nu redau chiar exact nuantele dar sunt culori frumoase, tari si cred ca cei care iubesc culorile vor fi multumiti. Mie imi plac, doar ca as fi vrut sa fiu mai priceputa, mai inventiva si sa am mai multa rabdare pentru ca, daca nu m-as fi grabit (nu stiu de ce eram asa zorita!) nu as fi uitat sa-mi pun manusile si nu mi-as fi vopsit si degetele...

2 comentarii:

NeMe spunea...

Uuu, arata fain! Nu stiu de ce, dar am o slabiciune pt tifonul vopsit. Bravo. Si arata-ti degetele cu mandrie, sa stie si altii ca ai facut minunatzii in weekend ;)

La Bastidane (Nathalie Locquen) spunea...

Mains bleues, ouvrages heureux, tes couleurs sont superbes.