miercuri, 16 septembrie 2009

Tema de vacanta

Nu stiu cand a trecut vara, am lucrat continuu la un quilt, este insa secret, il voi arata mai tarziu. Oricum am reusit sa-mi termin tema de vacanta, proiect propus de Vero pe France Art Textil et Mixed Media dar care l-am preluat si noi pe grup.
Tema era sa terminam un quilt abandonat, eventual chiar sub alta forma decat a fost conceput initial. Aveam unul bineinteles... niste materiale albe de texturi diferite, insirate pe un finet tot alb si prinse cu mana sau cu masina. Nu mai stiu ce vroiam sa fac si nici nu-mi placea cum arata.

Si sunt si greu de pozat!
M-am complicat putin pentru ca am vrut sa experimentez "fierul de sudat", adica letconul meu cel nou (merci Smaranda!)
si tehnica invatata de le Vero si de la Myriam de pe FATMM. Adica voal sau organza peste alte materiale, quiltuit si apoi decupat cu letconul.
Am facut 6 carduri pentru Craciun:Am folosit si putina dantela de Calais, as fi folosit si niste fetru si niste lina si niste...si niste...hei...prea multe deodata!
Pacat ca sunt atat de greu de fotografiat materialele albe, mai ales daca reflecta lumina. Sau nu ma pricep eu!
Merci Vero, merci Myriam, je vous embrasse!

7 comentarii:

tiktakro spunea...

ce frumoase sunt !!!!
Sa-ti traiasca letconul multi ani si sa faci tot asa frumuseti cu el !
( sa cumperi un spalator de vase de metal ( din cel rotund), il pui intr-un ghiveci micutz de ceramica si cind e murdar virful letconului il impingi-freci cu virful in spalatorul de metal!asa se curata de frumos.... Imi place ca ai si suport pentru el, e cool !:))eu nu am , il las infipt in ghiveci ;)...

Nathalie L. spunea...

C'est magnifique Elena, tu as fait un travail magnifique, j'adore tes devoirs de vacances.
Je t'embrasse

Manuela spunea...

Draga Elena,

sunt superbe .... esti un talent :-).
Ai dreptate, culoarea alb este greu de fotografiat dar in imaginatia mea vad diferitele materiale imbinandu-se intr-un intreg superb (hmm,sper sa intelegi ce vreau sa spun? spre rusinea mea imi dau seama ca imi este din ce in ce mai greu sa ma exprim in limba mea natala .... probabil pentru ca nu cunosc pe nimeni din Romania aici - ce pacat).

Cu drag
Manuela

Alexandra spunea...

E foarte greu sa lucrezi "alb pe alb" dar tu ai reusit sa obtii ceva sugestiv si delicat, asa cum o faci de obicei.
E frumos sa cosi in vacanta de vara un proiect pentru cea de iarna.

Véro de Douai spunea...

Bravo Eléna, tu as très bien travaillé, ton devoir de vacance est super. De plus tu as mis en pratique les quelques techniques que je t'ai apprise au mois de mai dans le Lubéron alors c'est encore mieux.

Bises amicales

Véro de Douai

Тётя Трот spunea...

Wow! This is so beautiful!

Anonim spunea...

Sunt minunate Elena, niste bijuterii. Deja pot sa spun ca exista o "amprenta Elena".
Carmina