miercuri, 3 decembrie 2008

Pregatiri de Craciun

Ca sa intru in atmosfera de Craciun, anul acesta mi-am propus sa fac si eu un quilt traditional pe acesta tema.
A iesit o fata de masa de decor insotita de 4 servetele. Totul facut dupa regula patchworkului traditional. Adica taiat materialul in fasii, patrate, dreptunghiuri, cusute la masina intre ele astfel incat sa nu ratez imbinarile la colturi, pus vatelina si dos, bordura si niste stele aurii facute cu masina de cusut in loc de free motion sau qulting cu mana. Aici m-am abatut putin, nu m-am putut abtine sa nu fac si...altfel!
Totul a iesit la linie, fara margini ondulate si colturi aiurite.
Eh...si iata:

Ar fi trebuit sa le pozez asezate la locul lor, pe o masa dar nu mi-a placut cum iesea poza asa ca le-am pus provizoriu pe perete, pana vor pleca la destinatar.
Nu prea sunt eu mestera in astfel de treburi dar nici nu pot spune ca nu-mi place ce-a iesit, avand in vedere ca este prima data cand fac asa ceva de dimensiuni ceva mai mari, adica 90cmx90cm...hi..hi...sunt sigura ca rade de mine toata lumea care a facut cel putin o fata de masa sau un quilt pentru pat!
Nu cred ca voi mai face curand patch traditional, imi este prea greu sa tai si sa cos intr-una bucati de material, imi pierd interesul si daca nu abandonez cu greu ma chinui sa-l termin...
P.S. Am uitat sa arat cine m-a ajutat...

5 comentarii:

Petit Patch spunea...

Vad ca ai avut ca de obicei mult ajutor de la Felix le chat!
E foarte reusita fatza de masa, cine o va primi de Craciun???
Smaranda cea curioasa...

Anonim spunea...

E frumoasa fata de masa cu moshi. Eu asa am descoperit quiltingul, cautand perne si decoratii de Craciun. le port si acum o mare simpatie.

Ela spunea...

Ti-a iesit bine! Parca vad ca ne faci iar o surpriza si ne arati o alta lucrare, traditionala!
Ela

QUILT UNIVERS spunea...

E delicios quiltul! Bravos!

BMonica spunea...

Minunat! Va crea atmosfera.
Te-ai priceput, chiar daca ti-a placut mai putin sa-l realizezi.:)