luni, 10 decembrie 2007

Expo Casa Schiller

Cadoul pe care l-am primit de Mos Nicolae a fost expozitia de la Casa Schiller a Asociatiei de Patchwork din Romania. In aceasta asociatie s-au strans peticelele sub indrumarea Alexandrinei Popescu si vineri, 7 decembrie a fost vernisajul. Cand am ajuns acolo, impreuna cu Sanda (Constanta), erau deja Adina (presedinta asociatiei), Daniela (Suceava), Geta cu sotul ei (Brasov), Dora (Arad), Ena (Bocsa) si Ela(Focsani) care aranjasera cele 2 sali asa ca prima impresie a fost extraordinara.
Primul lucru a fost sa vad quiltul de caritate, realizat din blocuri cusute de peticelele grupului Peticelul romanesc si asamblat de Dora Deme. Multumiri Dora, ai facut o treaba excelenta.
Mi-a facut placere sa le revad pe cele care au fost la Resita si sa le cunosc pe cele cu care vorbeam pe net dar nu ne intalnisem niciodata. Asa ca mare a fost surpriza cand le-am cunoscut pe Daniela si Ela, tinere si pline de viata si cu copii studenti.

Maria Bornikoel (Germania) a fost surpriza zilei, a sosit direct de la aeroport, aducand o valiza mare cat ea, plina cu cadouri si surprize pentru asociatie.
Am vorbit la telefon cu Smaranda Bourgery, Teodora, Liana si Mariana, nu au putut veni si asa au fost si ele alaturi de noi. Mi-a parut tare rau ca Smaranada este asa departe, ar fi fost tare mandra de "peticelele" ei.
Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie ce frumos a fost si cat de bine aratau quilturile noastre.
Iata cateva imagini:
Adina Popescu
Alexandra Tudor
Daniela Gugurel si
fiica ei Andreea (cel mai tanar "peticel").
Teodora Podina (Maramures)
Ela Ghioc
Au participat si cele care traiesc departe:
Tatiana Iarchy
Corina Jansen
Am participat si eu...


Iata-ne pe toate.





A doua zi am avut o "intalnire de lucru" la Adina acasa.
Ma bucur de reusita acestei expozitii, de intalnirea cu prietenele mele de patchwork si am speranta ca ne vom intalni iarasi cat de curand. Mai multe poze se pot vedea aici si aici si aici si pe blogurile personale.

6 comentarii:

Alexandra spunea...

Iti doresc un blog nou fericit! :-) Si in acest nou blog sa ai parte de multe intamplari cu prietenele tale de patchwork...si de multe expozitii, creatii, excursii si intalniri.
Oare Blogger are vreun sistem prin care sa poti importa continutul unui alt blog O sa cercetez.
Multumesc pentru articol si din nou pentru frumoasa calatorie pe care-am facut-o impreuna cu tine

Marias Patch & Quiltwerkstatt spunea...

Draga Elena,
frumos,frumos,vad ca aparatul a ramas intreg. Imi placi tare mult, esti vesela si deschisa, ii molipsesti si pe altii cu veselia ta. Sarbatori fericite si sa ne reintilnim cu bine la anul.
Maria

Petit Patch spunea...

Felicitari pentru noul blog si pentru frumoasele poze din articol!
Ma bucur ca ai mers cu Sanda si ca v-ai simtit asa de bine împreuna!
Smaranda

La Bastidane (Nathalie Locquen) spunea...

Félicitations pour ton nouveau blog, Felicitari pentru noul blog (tu as vu comme je parle bien roumain). J'aurais bien aimé être avec vous. C'est super une expo d'amie, c'est super d'avoir téléphoné à Smaranda. Merci de me faire participer un peu à cette belle exposition.
Je t'embrasse très fort.
Nathalie

Mihaela quiltattitude spunea...

Hei, felicitari pt noul blog! Pozele de la expozitie redau foarte bine atmosfera deschisa,vesela si relatia de profunda prietenie pe care ati resit sa o infiripati intr-un timp record. Recunosc aici inima deschisa a romanului! Mult succes pe mai departe! Va pup pe toate,
Mihaela

corina spunea...

Succes cu noul blog si multumim pentru "poveste"!